Intresseanmälan - Företagsservice

Företagsstädning

foretagsservice-small

Företagsstädning och kontorsstädning i Stockholm

Rena och fräscha arbetsplatser är en viktig del av arbetsmiljön. Personal som trivs och mår bra presterar bättre. Välstädade lokaler ger dessutom kunderna en positiv bild av företaget. Anlita oss för lokalvård av dina utrymmen i Stockholm. Vi erbjuder företagsstädning, kontorsstädning och butiksstädning för både stora och små verksamheter. Vi kan även tillhandahålla och leverera både kontorsmaterial och hygienartiklar till anpassade priser.

Alla företag har olika behov när det kommer till kontorsservice, därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina behov och önskemål. I vårt affärssystem finns utförliga instruktioner för varje avtal, för att tydliggöra vad som ska göras hos just dig. När vi städar använder vi minsta möjliga mängd vatten och miljövänliga rengöringsmedel. Städmaterial som moppar och trasor tvättas för att återanvändas och vi källsorterar sopor enligt dina önskemål.

Idag har vi avtal med många nöjda kunder och hoppas att även ditt företag kommer uppskatta vår städservice. Vi på Rent Hemma finns tillgängliga under alla veckans dagar, på så sätt sköter vi städningen utan att vara i vägen för dig och de anställda.

All städpersonal har genomgått en internutbildning och skrivit på ett sekretessavtal. De kan visa upp ett behörighetskort och följer fasta rutiner vad gäller hantering av nycklar, larmkoder och personliga uppgifter.

Kontakt

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-44 44 244, skicka ett mejl till info@renthemma.com eller fylla i vår intresseanmälan.

Kontakt

Rent Hemma i
Sverige AB

Nytorpsvägen 34

183 65 Täby

 

Kundtjänst Växel:

08- 44 44 244

Öppettider kontoret:

Mån-tor 8:00-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Frågor & Svar

Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i en intresseanmälan, sen kontaktar vi dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen

 

Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

Vi har som mål att komma igång med en provstädning inom två veckor

eller enligt önskemål.