Dina uppgifter

Prova hemstädning för endast 99 kr i timmen!

Har du funderat kring att prenumerera på hemstädning? För att låta dig prova på städning med oss erbjuder vi ett särskilt pris för provstädning i Stockholm. Vi är väldigt flexibla och utför uppdrag varje dag i veckan. Målet är att finnas tillgängliga när det passar dig.

 

Rent Hemma har utfört städning genom prisvärda avtal i Stockholm sedan 2007. Våra ledord är kvalitet, noggrannhet och professionalism. Upplev själv hur ditt hem blir skinande rent, samtidigt som du slipper tänka på städningen överhuvudtaget.

Du är varmt välkommen att kontakta oss genom en intresseanmälan!

Villkor

  • Provstädningen är inte bindande för fortsatt städning, utan bara för det bokade tillfället och gäller första städtillfället endast en gång per hushåll
  • Provstäd är alltid på minst 4 timmar. Sedan går det att ha från 3 timmar vid återkommande städning.
  • Erbjudandet 99 kr/timme är bara avsett för dig som vill ha återkommande städning (minst 6 timmars städning per månad i 3 månader), men först vill prova på. Skulle ej vidare städuppdrag tecknas gäller timpris enligt engångsstädning.
  • Priserna är inkl. moms och efter RUT- avdraget

Kontakt

Rent Hemma i
Sverige AB

Nytorpsvägen 34

183 65 Täby

 

Kundtjänst Växel:

08- 44 44 244

Öppettider kontoret:

Mån-tor 8:00-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Frågor & Svar

Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i en intresseanmälan, sen kontaktar vi dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen

 

Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

Vi har som mål att komma igång med en provstädning inom två veckor

eller enligt önskemål.