Intresseanmälan - Fönsterputs

Fönsterputs

fonsterputs-small

Fönsterputs i Stockholm

Det kan vara svårt och tidkrävande att putsa fönster, särskilt om du vill ha ett bra resultat. Ta kontakt med oss så vi ser till att dina fönster blir skinande rena.

Att putsa fönster är något många drar sig för att göra. Det tar tid och det är svårt, plus att slutresultatet ofta lämnar ränder efter sig. Vi har den utrustning och kompetens som krävs för att putsa fönster med ett skinande rent resultat. Dina fönster kommer att bli som nya igen.

Något du kan tänka på innan vi kommer för att putsa dina fönster är att föremål på fönsterbrädan och gardiner kan göra det svårt för oss att öppna fönster och göra rent. Plocka därför gärna undan blommor, dekorationer och gardiner innan vi kommer. Det gör att arbetet går snabbare och blir mer effektivt. Om du vill kan vi hjälpa dig att plocka undan. Räkna dina fönsterrutor och meddela oss om det finns spröjs på fönstren. En annan relevant upplysning för oss är om det behövs stege för att nå vissa fönster och om ni har en stege vi kan använda. Vi vill gärna veta om det finns skador på fönstren, om de är gamla eller av dålig kvalitet.

Ta kontakt med oss för mer information eller för en offert på fönsterputs i Stockholm. Klicka på Intresseanmälan och fyll i dina uppgifter, eller ring vår växel 08-44 44 244  så hjälper vi dig.

Fönsterputs prislista

Klicka på bilden för att se våran prislista för fönsterputs!

Kontakt

Rent Hemma i
Sverige AB

Nytorpsvägen 34

183 65 Täby

 

Kundtjänst Växel:

08- 44 44 244

Öppettider kontoret:

Mån-tor 8:00-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Frågor & Svar

Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i en intresseanmälan, sen kontaktar vi dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen

 

Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

Vi har som mål att komma igång med en provstädning inom två veckor

eller enligt önskemål.