Visningsstädning

visningsstadning-small

Städning inför visning blir allt vanligare. Ett rent hem är otroligt viktigt för att skapa ett positivt intryck hos potentiella köpare. Det säger sig självt att en bostad som ser inbjudande ut förbättrar förutsättningarna vid en budgivning.

Visningsstädning är en storstädning inklusive eventuell fönsterputs. Skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och badrum rengörs på synliga ytor. Är hemmet fullt möblerat krävs kanske även dammtorkning av möbler och övrig interiör. Vi erbjuder ett flertal tjänster och anpassar städningen efter dina önskemål. Allt för att ditt hem ska visa sig från sin bästa sida. Tillsammans specificerar vi vad som behöver fixas inför din visning för att imponera även på den mest kräsna spekulanten. Vill du få något extra gjort är det bara att säga till!

Rent Hemma är en pålitlig städfirma med stor flexibilitet som rycker ut över hela Stockholm. Vårt företag strävar efter att ge ett trevligt bemötande och samtidigt göra ett strålande jobb vid varje städning. Vi har fått förtroende från ett antal mäklarkontor att bli rekommenderade för visningsstädning och flyttstädning.

Vi anstränger oss alltid för att finnas tillgängliga på så kort tid som möjligt. Visningsstädning har samma pris som storstäd och fönsterputs ingår. Hör av dig via en intresseanmälan för en offert!

Kontakt

Rent Hemma i
Sverige AB

Nytorpsvägen 34

183 65 Täby

 

Kundtjänst Växel:

08- 44 44 244

Öppettider kontoret:

Mån-tor 8:00-16:00

Fredag: 8:30-14:00

Frågor & Svar

Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i en intresseanmälan, sen kontaktar vi dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen

 

Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

Vi har som mål att komma igång med en provstädning inom två veckor

eller enligt önskemål.